Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wwwroot/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1164

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wwwroot/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1165

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wwwroot/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1166

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wwwroot/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1177

امیر قطر خدمت سربازی را اجباری کرد

«شیخ تمیم بن حمد ال ثانی » امیر قطر قانونی را ابلاغ کرد که بر اساس آن تمامی افراد ذکور این کشور می بایست به محض رسیدن به سن ۱۸ سال یا پایان دوره دبیرستان به خدمت سربازی اعزام شوند. بر اساس این قانون، دختران در صورت تمایل شخصی می توانند به خدمت سربازی اعزام […]

«شیخ تمیم بن حمد ال ثانی » امیر قطر قانونی را ابلاغ کرد که بر اساس آن تمامی افراد ذکور این کشور می بایست به محض رسیدن به سن ۱۸ سال یا پایان دوره دبیرستان به خدمت سربازی اعزام شوند.

بر اساس این قانون، دختران در صورت تمایل شخصی می توانند به خدمت سربازی اعزام شوند و مدت زمان، نوع و کیفیت خدمت آنها را وزارت کشور تعیین می کند.

روزنامه الرایه قطر روز پنجشنبه با انتشارجزییات این قانون، نوشت: بر اساس قانون ابلاغی مدت خدمت سربازی یک سال خواهد بود که ۴ ماه آن به آموزش نظامی و مابقی دوران خدمت در یکی از ادارات دولتی کشور سپری خواهد شد.

افرادی که به سن سربازی می رسند موظف هستند طی دو ماه خود را به مراکز سرباز گیری معرفی نمایند و در صورتی که خدمت سربازی انجام ندهند امکان کار در مراکز دولتی، غیر دولتی یا حتی انجام کار آزاد را نخواهند داشت.

دو وزارت خانه کشور و بهداشت اسامی کسانی که به سن سربازی را رسیده اند جمع آوری و ابلاغ می کنند و افراد بعد از فراخوانی آنها به سربازی حق ادامه کار را ندارند.

این قانون مقرر می دارد؛ کسانی که خود را برای گذراندن خدمت سربازی معرفی نکنند ۴ ماه و افرادی که در مهلت مقرر به مراکز سربازگیری مراجعه نکنند ۶ ماه اضافه خدمت خواهند داشت.

بر اساس این قانون افرادی که با انجام خدمت سربازی مخالفت کنند یا بدون داشتن عذر و بهانه ای از انجام دادن آن خودداری کنند به ۳ سال حبس و جریمه نقدی بین ۱۰ تا ۳۰۰ هزار ریال قطری محکوم خواهند شد.

تمامی افراد ذکور بر اساس این قانون تا سن ۴۰ سالگی سرباز محسوب می شوند و در صورت نیاز یا بروز حوادث غیر مترقبه مانند جنگ، حتی اگر دوران خدمت سربازی را گذرانده باشند به عنوان نیروی احتیاط فراخوان می شوند.

قانون خدمت سربازی قطر با ۵۴ ماده پس از درج در روزنامه رسمی این کشور لازم الاجراء خواهد بود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.