زیباترین ملکه عرب کیست؟ + عکس

رانیا در سال ۲۰۱۱ از سوی مجله هارپر و ملکه به عنوان زیباترین بانوی اول دنیا شناخته شد. نام ملکه رانیا همچنین در سال ۲۰۰۵ در میان ۱۰۰ زن قدرتمند دنیا به انتخاب مجله فوربز، در رتبه ۸۰ فهرست به چشم می‌خورد.

به گزارش رسا نشر به نقل از خبر فوری، ملکه رانیا عبدالله همسر عبدالله پادشاه اردن و یکی از زیباترین ملکه‌های دنیا است. او که یکی از چهره‌های محبوب رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی عربی شناخته می‌شود؛ در روزهای اخیر نیز بسیار مورد توجه بوده است.
ملکه رانیا با شیوع کرونا به همراه خانواده اش در قرنطینه رفت اما حضورش در ویدئو کنفرانس‌های دولت اردن و نیز بیمارستان‌ها جهت تقدیر از پزشکان و بیماران  کرونایی و غیر کرونایی باعث شد بار دیگر در راس اخبار شبکه‌های عربی قرار بگیرد. اما بد نیست در این گزارش به برخی از جنبه‌های زندگی او بپردازیم.
رانیا یاسین کیست؟

رانیا یاسین ملقب به ملکه رانیا همسر ملک عبدالله دوم و ملکه اردن است. رانیا در ژانویه ۱۹۹۳ طی یک مراسم شام با شاه اردن آشنا شد و آنها دو ماه بعد نامزد شده و  بالاخره در تاریخ ۱۰ ژوئن همان سال با یکدیگر ازدواج کردند. بعد از آن بود که خانواده سلطنتی اردن شکل امروزی خود را یافت. ملکه رانیا علی رغم چهره نسبتا جوانش سن زیادی دارد. او متولد سال ۱۹۷۰ است و  هم‌اکنون مادر چهار فرزند به نام‌های حسین، ایمان، سلما و هاشم است.
هفت نکته مهم درباره ملکه اردن
۱. محل تولد و تحصیلات؛ ملکه‌ای فلسطینی تبار

ملکه رانیا در تاریخ ۳۱ اگوست ۱۹۷۰ در کویت به دنیا آمد. پدر و مادر او اهل طولکرم فلسطین بودند.  رانیا تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در مدرسه انگلیسی کویت گذراند و در سال ۱۹۹۱ از دانشگاه آمریکایی قاهره در رشته مدیریت بازرگانی فارغ التّحصیل شد. او در سال ۱۹۹۵ در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مدیریت از دانشگاه ژنو سوئیس فارغ‌التحصیل شد.
۲. فعالیت در زمینه آموزش و زنان

رانیا یکی از فعالان در زمینه آموزش نوین در اردن است. او مبدع جشنواره معلم برتر است که در آن هر ساله بهترین معلم اردن یا کسی که در زمینه آموزشی خلاقیتی داشته  را انتخاب می‌کنند. ملکه رانیا همچنین از جمله طرفداران حقوق زنان و کودکان است و در این زمینه فعالیت‌های بسیاری را انجام داده است.
۳. زیباترین بانوی جهان

رانیا در سال ۲۰۱۱ از سوی مجله هارپر و ملکه به عنوان زیباترین بانوی اول دنیا شناخته شد. نام ملکه رانیا همچنین در سال ۲۰۰۵  در میان ۱۰۰ زن قدرتمند دنیا به انتخاب مجله فوربز، در رتبه ۸۰  فهرست به چشم می‌خورد.
۴. ملکه اینفلوئنسر؛ حضور فعال در شبکه‌های اجتماعی

ملکه اردن از جمله معدود افراد خاندان سلطنتی یک کشور عربی است که صفحه رسمی اینستاگرام دارد. صفحه اینستاگرام ملکه رانیا بسیار محبوب است و بیش از ۶میلیون دنبال کننده دارد. رانیا همچنین در توییتر و یوتیوب نیز بسیار فعال است. او هر از چندگاهی از طریق یوتیوب با طرفداران عمدتا غربی‌اش صحبت کرده و سعی دارد تصویر اغلب اشتباه آنها از اسلام را تغییر دهد.
۵. فعالیت‌های تجاری

رانیا یکی از فعالان دنیای اقتصاد هم است. او یکی از طرفداران پر و پا قرص کسب و کارهای کوچک در اردن است و جشنواره های متعددی (از جمله فستیوال آشپزی زنان روستایی) را در این زمینه راه اندازی کرده است. رانیا معمولا به  تجار و فعالان اقتصادی بزرگ دنیا توجه داشته و از آنها دعوت می‌کند که به اردن بیایند.
۶. نویسندگی برای کودکان

رانیا سعی کرده در این سالها چهره ای مردمی از خود در اذهان به وجود بیاورد. او در زمینه کودکان بسیار فعال است و چند کتاب هم برای آنها نوشته است. کتاب “هدیه شاه” یکی از مهم ترین این کتاب‌ها است. رمان “زیبایی  ابدی” یکی دیگر از داستان‌های او است که در ستایش مقام مادران نوشته شده است.
رانیا چند رمان جدی تر هم نوشته است. رمان “ماهای کوهستانی” یکی از کتاب‌های پرفروش او است که درباره مشکلات دختران نوجوان نوشته شده است.
۷. ملکه دنیای مُد
رانیا یاسین را یکی از شیک‌ترین زنان دنیای عرب می‌دانند. او توانسته با ترکیب لباس‌های سنتی اعراب اردن و تکنیک‌های مینیمال غربی، یک سبک جدید در زمینه مُد و لباس به وجود بیاورد. تزئینات (اکسسوری) او به خصوص بسیار مشهور است. کمربندهای چرمی او بالاخص توانسته توجه بسیاری از کارشناسان مُد را به خود جلب کند.
 سفر به بم
جالب این است که ملکه اردن بعد از زلزله ویرانگر بم، با کمک‌هایی راهی این شهر شد تا دیداری با مصدومان داشته و از ارگ مشهور این شهر هم بازدیدی داشته باشد. این سفر در آن زمان حاشیه‌هایی داشت و به خصوص برخی منتقدان آن را امری صرفا صوری و نوعی شو سیاسی دانستند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.