مرگ دلخراش ۷ نفر در سقوط خودروی ون به دره در جاده کوهستانی کندوان-نشل
سانحه رانندگی مرگبار در جاده کوهستانی کندوان-نشل
آمل – بیژن پولادی، فرماندار ویژه آمل، اعلام کرد غروب شنبه در جاده کوهستانی کندوان به نشل، انحراف یک خودروی ون از مسیر اصلی منجر به سقوط آن به دره شد که در این حادثه تلخ، هفت نفر جان باختند و هفت سرنشین دیگر به شدت مصدوم شدند.
به گزارش رسا نشر و به نقل از خبرآنلاین، بیژن پولادی در گفتوگو با ایسنا، جزئیات این حادثه ناگوار را تشریح کرد. وی گفت: سرنشینان خودروی ون، همگی از یک دورهمی خانوادگی در روستای «کندوا» واقع در بخش کوهستانی لاریجان، در حال بازگشت به شهر آمل بودند. چند دقیقه پس از حرکت، کنترل خودرو به شکلی ناگهانی از دست راننده خارج شد و متاسفانه به سمت دره پاییندست جاده سقوط کرد.

پولادی با اشاره به اعلام فوری سقوط خودرو به مرکز اورژانس ۱۱۵ آمل، افزود: بلافاصله سه دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس اورژانس و دو دستگاه آمبولانس هلال احمر به همراه دو ست نجات به محل حادثه اعزام شدند. متاسفانه در صحنه حادثه، راننده خودروی ون و شش خانم دیگر، مجموعاً هفت نفر، جان خود را از دست دادند.
فرماندار ویژه آمل در ادامه توضیح داد: هفت مصدوم دیگر این سانحه، پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه و پیشبیمارستانی، برای ادامه درمان به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل منتقل شدند. در حال حاضر، با حضور رئیس شبکه بهداشت و درمان، رئیس بیمارستان ۱۷ شهریور و پزشکان متخصص این مرکز، وضعیت مصدومان به صورت ویژه در بخشهای مربوطه تحت رسیدگی قرار دارد.
وی همچنین از گزارش وضعیت مصدومان به معاون سیاسی امنیتی استاندار و مدیرکل مدیریت بحران استانداری خبر داد و افزود: خوشبختانه مشکل خاص درمانی برای مصدومان وجود ندارد و در صورت نیاز به اعزام به شهرستان بابل، هماهنگیهای لازم صورت گرفته است.
در همین حال، محمد غفاری، سوپروایزر بیمارستان ۱۷ شهریور آمل، آخرین وضعیت مصدومان این سانحه دلخراش را اینگونه تشریح کرد: از میان هفت مصدوم، متاسفانه وضعیت چهار نفر وخیم گزارش شده که سه نفر از آنها در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) بیمارستان بستری هستند. وی افزود: سایر مصدومان نیز تحت مراقبت ویژه پزشکان متخصص قرار دارند.



نظرات (0)
در حال بارگذاری نظرات...