چرا بطری های آب معدنی را هرگز نباید دوباره پر کنیم؟

همه ی ما گاهی از بطری آب معدنی ، نوشابه و سایر نوشیدنی ها به عنوان بطری آب استفاده کرده ایم. به هر حال چه چیزی بی ضررتر از یک بطری آب ساده؟

اما این کار کاملاً اشتباه است چون ضرر این بطری های پلاستیکی بسیار بیشتر از فایده ی آن ها است. در ساخت وسایل پلاستیکی از جمله بطری های پلاستیکی، از ماده ی شیمیایی ای به نام بیسفنول (بیشتر آن را به نام BPA می شناسند) استفاده می شود. این ماده ی شیمیایی خطرناک است و می تواند وارد آب شود و باعث رشد سریع باکتری های خطرناک در شکاف های بطری های پلاستیکی شود. این مسأله عواقب بسیار خطرناکی برای سلامتی ما دارد.

در همین زمینه

چرا بطری های آب معدنی را هرگز نباید دوباره پر کنیم؟
متأسفانه بسیاری از کسانی که از آب معدنی و دیگر نوشیدنی هایی که بطری پلاستیکی دارند استفاده می کنند، دوباره و چند باره از این بطری ها استفاده می کنند چون تصور می کنند این کار ضرری ندارد، در حالی که اینگونه نیست. حتی محصولات پلاستیکی بدون BPA هم بی خطر نیستند چون تولید کنندگان وسایل پلاستیکی حالا مواد شیمیایی استروژنی دیگری را جایگزین آن کرده اند که چندان شناخته شده نیستند اما ممکن است که همان خطرات BPA را برای سلامت انسان داشته باشند.

این مواد شیمیایی استروژنی می توانند تأثیری منفی بر تعادل هورمونی بدن انسان داشته باشند، اما خطرات احتمالی بطری های پلاستیکی به همینجا ختم نمی شود. دانشمندان آمریکایی با تحقیق بر روی ۲۵۹ بطری آب پی بردند ۹۳ درصد این بطری های از نوعی آلودگی میکروپلاستیک برخوردار بودند. علاوه بر این، بطری های پلاستیکی یک بار مصرف عمدتاً از پلی‌اتیلن ترفتالات (یا PET) ساخته می شوند. استفاده از این بطری ها بی خطر، اما استفاده ی مجدد از آن ها مضر است. این وسایل پلاستیکی در صورت حرارت دیدن یا خراش برداشتن، می توانند آب را آلوده به مواد شیمیایی کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.