واکنش نماینده تهران به پخش اعترافات تلویزیونی یک دختر جوان: کار صداوسیما مصداق بنزین ریختن بر آتش است
نماینده مجلس با بیان اینکه اقدام اخیر صداوسیما باعث قبحزدایی از برخی منکرات میشود، گفت: وقتی در سطح ملی به چنین مسائلی دامن میزنیم مردم را وادار به این میکنیم که رفتار ساختارشکنانهای داشته باشند و با لجبازی از طریق دامن زدن به رفتارهای ساختارشکنانه مخالفت خود را ابراز کنند. به گزارش ایسنا محمدعلی وکیلی […]
نماینده مجلس با بیان اینکه اقدام اخیر صداوسیما باعث قبحزدایی از برخی منکرات میشود، گفت: وقتی در سطح ملی به چنین مسائلی دامن میزنیم مردم را وادار به این میکنیم که رفتار ساختارشکنانهای داشته باشند و با لجبازی از طریق دامن زدن به رفتارهای ساختارشکنانه مخالفت خود را ابراز کنند.
به گزارش ایسنا محمدعلی وکیلی اظهار کرد: من در عجبم از اینکه همواره در زمان بحران اعتماد مردم به جای اینکه آبی بر آتش بپاشیم، بنزین بر آتش بیاعتمادی میریزیم و کار اخیر صداوسیما در پخش اعترافات تلویزیونی یک دختر جوان مصداق بنزین ریختن بر آتشی است که در جامعه شعلهور شده است.
وی افزود: کار این دخترکان نوجوان قابل دفاع نیست، ولی کاری که صداوسیما انجام داد نشر منکر در سطوح جهانی بود و هیچ توجیه و دلیلی برای اینکه صداوسیما چنین قبحی را مرتکب شود، وجود ندارد.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: در شرایطی که کشور دچار التهاب است، پرداختن به مسائل فرعی و بیتوجهی به مسائل اصلی، مدیریت ما را زیر سوال میبرد و نشان میدهد که ما در تشخیص اولویتها دچار مشکل هستیم.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به انعکاس گسترده این خبر در رسانههای خارجی، اظهار کرد: متاسفانه ما یک منکر محدود را به یک مساله جهانی تبدیل کردیم و نشان دادیم در مسائل اجتماعی گرفتار بحرانهای عمیقی هستیم. این در حالی است که میشد این اتفاق را در یک فضای محدود مدیریت کرد و لازم نبود اینطور بیپرده به دنیا بگوییم؛ همانطوری که گرفتار معیشت مردم هستیم، گرفتار عدم باور مردم به برخی اعتقادات هم شدهایم.
وکیلی با بیان اینکه اقدام اخیر صداوسیما باعث قبحزدایی از برخی منکرات میشود، اظهار کرد: وقتی در سطح ملی به چنین مسائلی دامن میزنیم مردم را وادار به این میکنیم که رفتار ساختارشکنانهای داشته باشند و با لجبازی از طریق دامن زدن به رفتارهای ساختارشکنانه مخالفت خود را ابراز کنند.
این عضو هیات رییسه مجلس یادآور شد: اینکه یک موضوع را به یک مساله سیاسی برای بخشی از ناراضیان تبدیل کنیم به این معناست که به آنها بهانه بدهیم تا بتوانند اعتراض خود را به وضع موجود نشان دهند، در چنین شرایطی مردم جری میشوند و رادیکالیزم موضوعات اجتماعی بهانه رفتار رادیکال در جامعه میشود.