ستاد سفر نوروزی در مازندران تشکیل شد

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: با توجه به آخرین تغییرات صورت گرفته در رنگ‌بندی‌های کرونایی که مازندران را با دو رنگ زرد و آبی مشخص کرده است، ستاد سفر نوروزی در این استان تشکیل شده است.

کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا روز گذشته هرگونه سفر به شهرهای نارنجی و قرمز و یا بر عکس را ممنوع و اعلام کرد که سفر به شهرهای زرد و آبی و یا برعکس مشکلی ندارد.

سیف الله فرزانه روز سه شنبه افزود: بر اساس تازه ترین رنگ بندی که از سوی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا منتشر شد، تمامی شهرهای مازندران دارای رنگ زرد و آبی هستند که برای ممنوع نبودن سفر به استان است و از آنجایی که مازندران استان گردشگری و مسافرپذیر است، اقدام به تشکیل ستاد تسهیلات سفر نوروزی کرده ایم. وی توضیح داد : پیش از تشکیل ستاد تسهیل سفر هم عصر دیروز دوشنبه بر اساس جلسه ای که با استاندار مازندران و معاونین ایشان داشتیم مقرر گردید ستاد سفر نوروزی استان به صورت محدود و برای مدیریت شرایط برگزار شود.ستاد سفر نوروزی در مازندران تشکیل شد|خبر فوری

مدیرکل میراث‌ فرهنگی مازندران تاکید کرد: برخلاف سال های گذشته که ستاد تسهیل سفر نوروزی به صورت متمرکز و در اداره کل میراث فرهنگی برگزار می شد، امسال این ستاد به صورت جداگانه و در هر دستگاه ذیربط مستقر و فعال می شود.

وی با اعلام این که هرگونه سفر به مازندران باید اساس دستورالعمل های بهداشتی باشد و ستاد تسهیل سفر نوروزی در این زمینه با وسواس برخورد می کند، گفت: در صورت تغییر رنگ بندی شهرها یا استان در ایام نوروز، قطعا بلافاصله محدودیت های کرونایی بازخواهد گشت و مسافران موظف به ترک این مناطق هستند.

به مازندران سفر نکنید

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران ضمن اشاره به فعال بودن تمامی تاسیسات گردشگری و آزاد بودن سفر به استان، تاکید کرد: توصیه ما این است که مردم در این ایام سفر نکنند.

وی به آسیب های جدی مجموعه گردشگری از محدودیت های کرونایی اشاره کرد و گفت: تا کنون هزاران میلیارد تومان خسارت به خاطر تعطیلات کرونایی به تاسیسات گردشگری استان وارد شده و بخش قابل توجهی از توان این صنعت را در گردشگرپذیرترین ناحیه کشور گرفته است. فرزانه با تاکید بر این که سفر به مازندران باید مسئولانه باشد، گفت: در صورت اقدام به سفر از مردم می خواهیم حداقل پروتکل های بهداشتی را به درستی رعایت کنند تا امنیت خود و خانواده شان و همچنین وضعیت استان مازندران را به خطر نیندازند.

استان مازندران جزو نخستین استان های کشور بود که از ۲۹ بهمن ماه سال گذشته درگیر شیوع کرونا شد، ویروسی که نه تنها در بهترین زمان درآمدزایی گردشگری سال مازندران را درنوردید، بلکه خسارت جدی به اقتصاد کشور از جمله حوزه گردشگری وارد کرد که تقریبا نیمی از اقتصاد و یک سوم اشتغال مازندران را تشکیل می دهد.

ویروس کرونا فقط در موج نخست خود که در طلایی ترین فصل گردشگری مازندران یعنی نوروز ۱۳۹۹ رقم خورد، طبق برآوردهای رسمی حدود ۶ هزار میلیارد ریال تنها در بخش لغو رزرو تاسیسات گردشگری خسارت وارد و حدود ۱۵ هزار شاغل در این بخش را برای مدتی بیکار کرد.

پیشتر این استان شمالی سالانه میزبان ۳۰ میلیون گردشگر و مسافر بود ولی در یک سال گذشته به دلیل ممنوعیت ها و تعطیلات ناشی از شیوع کرونا و تداوم امواج آن بر اثر عادی انگاری های بهداشتی از سوی بومیان و غیربومیان کاهش ۶۰ درصدی داشته است. این میزان کاهش برای استانی که به طور رسمی حدود ۳۰ درصد از درآمدهایش از محل گردشگری و توریسم کسب می شود، رقمی بزرگ است که تداوم آن می تواند این صنعت دست و پا شکسته را با بحران جدی مواجه کند. حال در آستانه دومین نوروز کرونایی، با توجه به آخرین تصمیمات ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا استان مازندران با ورود به رنگ بندی زرد مجوز پذیرایی از مسافران نوروزی را دریافت کرده است.
البته پیشتر ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا برای مدیریت شرایط کرونایی و کمک به مجموعه‌های گردشگری استان در درآمدزایی، پذیرش مسافر در مهمانسراهای دولتی استان را ممنوع اعلام کرد که شامل ۵۸ مجموعه دولتی با ظرفیت ۱۲ هزار نفر می شود.

حال در شرایطی سفر برای استان مازندران آزاد و بدون محدودیت شده است که روز گذشته وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفری به استان مازندران خواستار تحمل شهروندان برای نرفتن به سفر نوروزی شد و هشدار داد: سفر نوروزی به مازندران با توجه به چرخش ویروس جهش یافته کرونا در کشور و شرایط جغرافیایی خاص مازندران ، این استان را وارد موج چهارم شیوع کرونا خواهد کرد. این هشدار در حالی داده می شود که در دو روز گذشته تست کرونای جهش یافته انگلیسی هفت شهروند مازندران مثبت اعلام شده است.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.