Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1164

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1165

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1166

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1177

پروتئینی از جنس دانه هندوانه!

افزون بر پروتئین، دانه های هندوانه حاوی ویتامین C، منیزیم و چربی های تک غیر اشباع و چند غیر اشباع سالم هستند و از این نظر به مغزها و دانه های خوراکی دیگر شباهت دارند. زمانی که موضوع منابع گیاهی برای پروتئین مطرح می شود، انتخاب های بسیاری روی میز قرار می گیرند. از نخود […]

افزون بر پروتئین، دانه های هندوانه حاوی ویتامین C، منیزیم و چربی های تک غیر اشباع و چند غیر اشباع سالم هستند و از این نظر به مغزها و دانه های خوراکی دیگر شباهت دارند.

زمانی که موضوع منابع گیاهی برای پروتئین مطرح می شود، انتخاب های بسیاری روی میز قرار می گیرند. از نخود تا برنج قهوه ای و پودرهای پروتئین گیاهی همگی گزینه هایی خوب برای دسترسی به این ماده مغذی محسوب می شوند.

پروتئینی از جنس دانه هندوانه!

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از “لیو استرانگ“، اما بسیاری از منابع پروتئین گیاهی از بافتی زبر برخوردار هستند که می تواند اسموتی و شیک های پروتئین تهیه شده از آنها را کمتر اشتها برانگیز سازد. افزون بر این، نخود و برنج قهوه ای می توانند موجب ناراحتی معده شوند.

اما چند وقتی است که یک پروتئین گیاهی دیگر در کانون توجهات قرار گرفته و اگر همچنان به دنبال یک منبع پروتئین عالی هستید، این گزینه را نیز باید مد نظر قرار دهید و آن چیزی نیست جز پروتئین دانه هندوانه.

اگر از آن جمله افرادی هستید که سال ها دانه های هندوانه را دور ریخته اند، ممکن است آگاهی از ارزش غذایی آنها و این که منبع بسیار خوبی برای پروتئین گیاهی هستند، شما را شگفت زده کند. افزون بر پروتئین، دانه های هندوانه حاوی ویتامین C، منیزیم و چربی های تک غیر اشباع و چند غیر اشباع سالم هستند و از این نظر به مغزها و دانه های خوراکی دیگر شباهت دارند.

افزون بر این، بسیاری از پروتئین های گیاهی از غلات و حبوبات تهیه می شوند، در شرایطی که پروتئین دانه هندوانه از خود این دانه ها تولید می شود. در نتیجه، این گزینه ای مناسب برای افرادی است که یک سبک زندگی پائلو (یا هر فرد دیگری که به غلات و حبوبات حساسیت دارد) را دنبال می کند و قصد دارد از یک منبع پروتئین گیاهی استفاده کند.

اهمیت جوانه زدن دانه هندوانه

به رغم فواید دانه هندوانه نباید آن را بلافاصله پس از تخلیه از میوه مصرف کنید. همانند بسیاری از دانه های خوراکی، دانه های هندوانه حاوی ترکیبات ضد مغذی، موادی که به عنوان یک مکانیزم محافظتی توسط دانه ها آزاد می شوند، هستند و بر همین اساس باید از خوردن مستقیم دانه های هندوانه پرهیز کرد. این ضد مغذی ها می توانند در جذب مواد مغذی تداخل ایجاد کنند.

برای جوانه زدن دانه های هندوانه آنها را یک شب در آب خیس کنید. سپس اجازه دهید چند روز همان گونه که مرطوب هستند باقی مانده تا رشد جوانه ها آغاز شود. سپس دانه ها را در فر یا یک دستگاه خشک کن خشک کنید. پیش از مصر پوسته سیاه دانه ها باید جدا شود.

اگر به دانه های جوانه زده هندوانه دسترسی دارید، مشکلی در مصرف مستقیم آنها نیز وجود ندارد. در غیر این صورت، پودرهای پروتئین دانه هندوانه را می توانید در اسموتی ها، دسرها، یا در ترکیب با شیر بادام یا نارگیل به عنوان یک میان وعده سرشار از پروتئین، مصرف کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.