میهمانی ضد ایرانی ترامپ در کاخ سفید (+عکس)

در همین زمینه هشدار سازمان زمین‌شناسی درباره فرونشست زمین در ایران ۱۰ مهر ۱۴۰۰ تنش آبی در ۳۰۰ شهر کشور/ وضعیت بحرانی در تابستان ۱۴۰۰ ۷ تیر ۱۴۰۰ هدف از این نشست توجیه کشورهای عضو شورای امنیت درباره ادعای مداخله ایران در بحران یمن و کمک تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران به حوثیان یمن بود. دیروز […]

هدف از این نشست توجیه کشورهای عضو شورای امنیت درباره ادعای مداخله ایران در بحران یمن و کمک تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران به حوثیان یمن بود.

دیروز کاخ سفید شاهد برگزاری یک میهمانی ناهار از سوی ترامپ برای سفرای ۱۵ کشور عضو شورای امنیت ملل متحد بود.

به نقل از نیویورک تایمز هدف از این نشست توجیه کشورهای عضو شورای امنیت درباره ادعای مداخله ایران در بحران یمن و کمک تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران به حوثیان یمن بود.

در این نشست که با حضور نیکی هیلی سفیر ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل و رکس تیلرسون وزیر امور خارجه ایالات متحده و شخص ترامپ و سفرای ۱۴ کشور – دیگر- عضو شورای امنیت برگزار شد، سفرای ۱۵ کشور ناهار را میهمان ترامپ بودند.

مهمانی ناهار ترامپ در کاخ سفید با حضور سفرای کشورهای عضو شورای امنیت – عکس:”تام برنر”/نیویورک تایمز

پیش از برگزاری مراسم ناهار کاخ سفید، نیکی هیلی سفرای ۱۴ کشور دیگر عضو شورای امنیت را  به بازدید از بقایای موشک شلیک شده از سوی حوثی های یمن به سمت عربستان، در یک پایگاه نظامی در واشنگتن بُرد.

در این بازدید هیچ خبرنگاری دعوت نشده بود و تصاویر آن از سوی دفتر نمایندگی ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل منتشر شده است. در جلسه دیروز هیلی همتایان خود در شورای امنیت را به بازدید از اسناد و قطعات ادعایی آمریکا از کمک تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران به حوثی های یمن دعوت کرده بود. یکی از این قطعاتی که دیروز از سوی هیلی به نمایندگان شورای امنیت نشان داده شد، بقایای موشک بالستیک “برکان” بود که دو ماه پیش از سوی حوثی ها به سمت ریاض شلیک شده بود اما سیستم ضد موشکی پاتریوت سعودی این موشک را در آسمان رهگیری و منهدم کرده بود.

قطعه ای از موشک بالستیک شلیک شده از سوی حوثی ها به سمت عربستان

ایالات متحده آمریکا ادعا می کند این موشک از سوی ایران در اختیار حوثی ها گذاشته شده و این اقدام مغایر با قطعنامه های تحریمی شورای امنیت ملل متحد علیه ایران و به طور مشخص قطعنامه ۲۲۳۱ است.

جمهوری اسلامی ایران ادعای ارسال تسلیحات به کشور تحت محاصره یمن را قویا رد کرده است و مقامات جمهوری اسلامی ایران مدام تاکید دارند که ارسال تسلیحات به کشوری که تحت محاصره همه جانبه هوایی، زمینی و دریایی است غیر ممکن است.

ترامپ در نشست دیروز در سخنانی خواستار مقابله کشورهای عضو شورای امنیت با تلاش های به گفته او بی ثبات کننده جمهوری اسلامی ایران در منطقه خاورمیانه شد.

سفرای ۱۴ کشور دیگر عضو شورای امنیت پس از بازدید درباره جلسه دیروز کاخ سفید اظهار نظر رسمی نکرده اند اما “جاناتان آلن” سفیر بریتانیا در سازمان ملل در توییتی ضمن اشاره به جلسه دیروز نوشت هنوز مشخص نیست که اقدام ایران در تجهیز حوثی های یمن تا چه میزان ناقض قطعنامه اخیر تحریمی شورای امنیت علیه حوثی های یمن است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.