Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1164

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1165

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1166

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1177

الیاس حضرتی: تنها کسی که از تیم اقتصادی دولت، مجلس می توانست یقه اش را بگیرد وزیر اقتصاد بود

در همین زمینه نماینده جامعه کارگری : وعده غذایی کارگران به ۱.۵ وعده در روز رسیده /… ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ رتبه‌ جدید پاسپورت‌ های جهان اعلام شد ۴ مرداد ۱۴۰۳ امیدواریم آقای روحانی متناسب با شرایط زمان تیم اقتصادی جدیدی بچیند تا دیگر لزومی به ایجاد تغییرات از سوی مجلس در کابینه دولت نباشد. الیاس […]

امیدواریم آقای روحانی متناسب با شرایط زمان تیم اقتصادی جدیدی بچیند تا دیگر لزومی به ایجاد تغییرات از سوی مجلس در کابینه دولت نباشد.

الیاس حضرتی نماینده اصلاح طلب مجلس انگیزه خود را درباره حمایت از استیضاح مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد مطرح کرد.

الیاس حضرتی نماینده مردم تهران با اشاره به استیضاح وزیر اقتصاد به خبرنگار عصر ایران گفت: تنها کسی که از تیم اقتصادی دولت مجلس می توانست یقه اش را بگیرد وزیر اقتصاد بود. ما قانونا روسای سازمان برنامه ‌‌بودجه، بانک مرکزی یا آقای نهاوندیان و جهانگیری را نمی توانستیم استیضاح کنیم یا باید آقای رئیس جمهور را استیضاح می کردیم که استیضاح وی ملاحظات اقتصادی خاص خودش را دارد یا وزیر اقتصاد را استیضاح می کردیم.

وی اظهار داشت: وزیر اقتصاد کسی بود که می توانستیم با استیضاح وی تمامی دغدغه ها، مسائل و مباحث مربوط به این حوزه را مطرح کنیم و مجلس در این زمینه به خوبی به وظیفه اش عمل کرد و سنگین و رنگین به نتیجه خوبی در استیضاح وزیر اقتصاد رسید.

حضرتی با تاکید بر لزوم تغییرات در دولت گفت: اگر آقای روحانی دست به تغییرات در تیم اقتصادی شان نزد نشان می دهند که شرایط جدید را نمی خواهد درک کند.

وی بیان کرد: امیدواریم آقای روحانی متناسب با شرایط زمان تیم اقتصادی جدیدی بچیند تا دیگر لزومی به ایجاد تغییرات از سوی مجلس در کابینه دولت نباشد.

این نماینده مردم تهران در مورد خواست مجلس مبنی بر استیضاح سایر وزرا گفت: باید منتظر باشیم ببینیم بعد از جلسه سوال از رئیس جمهور چه پیش می آید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.