Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1164

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1165

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1166

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1177

افزایش ۳۰ درصدی صادرات ایران به روسیه

در همین زمینه نماینده جامعه کارگری : وعده غذایی کارگران به ۱.۵ وعده در روز رسیده /… ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ رتبه‌ جدید پاسپورت‌ های جهان اعلام شد ۴ مرداد ۱۴۰۳ رایزن بازرگانی ایران در روسیه گفت: صادرات به روسیه در سال ۲۰۱۷ افزایش ۳۰ درصدی داشته است. به گزارش ایسنا، فرهاد پرند در نشست توسعه […]

رایزن بازرگانی ایران در روسیه گفت: صادرات به روسیه در سال ۲۰۱۷ افزایش ۳۰ درصدی داشته است.

به گزارش ایسنا، فرهاد پرند در نشست توسعه همکاری‌های اقتصادی لرستان و روسیه با بیان اینکه عمده صادرات به روسیه مربوط به مواد غذایی و محصولات کشاورزی است، اظهار کرد: ۲۷۳ میلیون دلار از سهم ایران در صادرات به روسیه مربوط به همین محصولات است. سیمان، فلز و مواد معدنی نیز به این کشور صادر می‌شود که البته حجم آنها کم است.

وی افزود: واردات ایران از روسیه به یک میلیارد و ۳۰ میلیون دلار کاهش یافته و نسبت تراز تجاری صادرات و واردات این دو کشور در سال‌های گذشته یک به ۱۰ بوده که در سال ۲۰۱۷ به یک به سه رسیده است.

پرند با اشاره به اینکه سال ۲۰۱۷ واردات روسیه ۲۳۰ میلیارد دلار بوده است، تصریح کرد: روسیه بیشترین واردات را از هلند، چین، آلمان و ترکیه داشته است. مسکو ظرفیت‌های بسیاری برای واردات دارد به طوریکه ۴۳ درصد واردات روسیه را به خود اختصاص داده است.

رایزن بازرگانی ایران در روسیه خاطر نشان کرد: عمده صادرات روسیه محصولات نفتی و گازی به کشورهایی چون آلمان، چین، فرانسه، ایتالیا و بلاروس است.

وی با بیان اینکه جای ایران میان کشورهای صادرکننده به مسکو بسیار خالی است، خاطر نشان کرد: براساس آمار گمرک روسیه، میزان صادرات ایران به روسیه در سال ۲۰۱۷ نسبت به سال ۲۰۱۶ معادل ۳۰ درصد افزایش یافته و از ۳۰۳ به ۳۹۲ میلیون دلار رسیده است.

پرند گفت: واردات ماهی به روسیه در سال ۲۰۱۷ حدود ۱.۵ میلیارد دلار بوده که سهم ایران از این میزان واردات تنها دو درصد است.

رایزن بازرگانی ایران در روسیه تاکید کرد: با توجه به توانمندی‌های لرستان در حوزه شیلات، این استان می‌تواند بازار مناسبی در روسیه داشته باشد.

وی اظهار کرد: روسیه ۸۵ واحد فدرالی و ۴۶ استان دارد که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.