کاربران شبکه‌های اجتماعی:برنامه انتخاباتی ترامپ را برهم زدیم

5ef19978c3306_5ef19978c3308

کاربران تیک تاک و طرفداران یک گروه موسیقی کره‌ای ادعا می‌کنند که با سفارش بلیط در سطح گسترده، سخنرانی انتخاباتی ترامپ را برهم زدند. قرار بود یک میلیون نفر در این برنامه شرکت کنند اما تنها چند هزار نفر حضور داشتند.

تیم انتخاباتی دونالد ترامپ گفته بود که شامگاه شنبه، ۳۱ خرداد (۲۰ ژوئن) در سخنرانی انتخاباتی رئیس جمهور در تالسا، واقع در ایالت اوکلاهما، یک‌صد هزار نفر شرکت خواهند کرد.
ترامپ در پیامی توئیتری این رقم را “تصحیح” کرد و نوشت، “نزدیک به یک میلیون نفر” تقاضای کارت ورود رایگان به سالن سخنرانی کرده‌اند.
بر این اساس بود که تیم تبلیغاتی به فکر ایجاد امکانات در محوطه جلوی سالن افتاد تا “صدها هزار” مشتاق رئیس جمهور بتوانند از سخنان او بهره ببرند.
اما ترامپ و یاران او در شب اجرا با پدیده عجیبی روبرو شدند: به‌رغم تبلیغات گسترده و شمار بیش از حد بالای بلیط‌های سفارشی، حتی سالن ۱۹ هزار نفره هم پر نشد!
به گزارش دویچه‌وله، تیم مورتاگ، مسئول ارتباطات تیم انتخاباتی ترامپ در واکنشی عجولانه مدعی شد که “تظاهرکنندگان تندرو و رسانه‌ها” تلاش کرده‌اند، مانع شرکت هواداران رئیس جمهور در این جلسه شوند.
هنگام برگزاری کارزار انتخاباتی ترامپ در تالسا تظاهراتی علیه نژادپرستی برگزار شد. تظاهراتی که بنا بر گزارش رسانه‌ها تعداد کمی در آن شرکت کرده بودند و به گفته سخنگوی پلیس آرام و مسالمت‌آمیز بوده است.
نقش فعالان شبکه‌های اجتماعی
اکنون نیویورک تایمز از نقش احتمالی کاربران شبکه اجتماعی تیک تاک و طرفداران موسیقی پاپ کره‌ای (K-Pop) خبر داده است.
بر اساس گزارش‌ها هزاران نفر ار کاربران نوجوان و جوان تیک تاک برای خدشه‌ وارد کردن به برنامه تبلیغاتی ترامپ صدها هزار بلیط شرکت در اولین سخنرانی تبلیغاتی از پس از شیوع کرونا را سفارش دادند.
به نظر می‌رسد در اقدامی هماهنگ هواداران موسیقی پاپ کره‌ای که در جریان مرگ جورج فلوید در فعالیت علیه نژادپرستی فعال بودند، بدون قصد شرکت در مراسم سخنرانی ترامپ هزاران بلیط این مراسم را رزرو کردند.
به گزارش نیویورک تایمز آنها برای اینکه برنامه‌شان لو نرود، پست‌های خود در تیک تاک و شبکه آلت‌تیک‌تاک را پس از یک یا دو روز حذف می‌کرده‌اند.
ترامپ در سخنرانی خود در سالن تالسا از جمله به رقیب انتخاباتی دموکرات خود جو بایدن تاخت و مدعی شد، پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات به معنای آن است که هیچ شهروند آمریکایی ‌نتواند احساس امنیت بکند.

منبع: ایسنا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.