مقام معظم رهبری: حرف مردم شکایت از فساد و تبعیض است/ در بحث عدالت کم‌کاری داریم/ برخورد با کارگزاران حکومتی فاسد با شدت عمل بیشتر پیگیری شود

در همین زمینه هشدار سازمان زمین‌شناسی درباره فرونشست زمین در ایران ۱۰ مهر ۱۴۰۰ تنش آبی در ۳۰۰ شهر کشور/ وضعیت بحرانی در تابستان ۱۴۰۰ ۷ تیر ۱۴۰۰ مردم خیلی از مشکلات را تحمل می‌کنند اما فساد را نمی‌پسندند و از تبعیض شکایت دارند.این شکایت را مسئولین قوای مجریه و قضائیه و مقننه به‌طور جد […]

مردم خیلی از مشکلات را تحمل می‌کنند اما فساد را نمی‌پسندند و از تبعیض شکایت دارند.این شکایت را مسئولین قوای مجریه و قضائیه و مقننه به‌طور جد دنبال کنند.

فرماندهان و جمعی از کارکنان نیروی هوایی ارتش، صبح امروز با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری نوشت: به مناسبت ۱۹ بهمن ماه سالروز بیعت تاریخی همافران نیروی هوایی ارتش با حضرت امام خمینی (رحمه‌الله) و روز نیروی هوایی، جمعی از فرماندهان، افسران، خلبانان و کارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) صبح امروز  (پنجشنبه) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا دیدار کردند.

گزیده‌ای از بیانات رهبر انقلاب در این دیدار به شرح زیر است:

هدف دشمن این است که از استمرار و استقامت انقلاب جلوگیری کند. از هر وسیله‌ای هم که بتواند استفاده می‌کند؛ از متفکرنماها -که پول می‌دهند برای اینکه علیه پایه‌های انقلاب فکر تولید کنند- تا نظریه‌پردازهای قلابی و قلم‌به‌مزدها و امکانات فضای مجازی و دلقک؛ از هرچه بتوانند استفاده می‌کنند تا گستره‌ی مخاطبان خود را زیاد کنند.

همه‌ی این کارها از اول  انقلاب انجام می‌شد، از همه‌ی اینها استفاده می‌کنند، ناگهان یک ۲۲ بهمن پیش می‌آید، می‌بینید در همه‌ی مناطق کشور، سیل جمعیت راه می‌افتد و شعار واحدی می‌دهند؛ در زمستان سرد روی یخ، زیر بارش برف و باران. یا فرض کنید ۹ دی پیش می‌آید آن‌جور. ۹ دی سال ۸۸ یا ۹ دی امسال شما دیدید مردم با چه شور و هیجانی آمدند، چون احساس حضور دشمن را کرده بودند.

موجود زنده و روبه‌رشد یعنی این؛ آن‌همه تلاش و فعالیت می‌کنند – فقط هم تلاش در فضای مجازی نیست، مثلاً تحریم می‌کنند که روی زندگی مردم اثر می‌گذارد- اما عشق به انقلاب اسلامی این‌جور عکس‌العملی در مردم به‌وجود می‌آورد.

من به شما عرض بکنم، به حول و قوه‌ی الهی ۲۲ بهمن امسال از آن ۲۲ بهمن‌های تماشایی خواهد بود؛ چون مردم با این یاوه‌گویی‌هایی که بعضی دولتمردان آمریکایی کردند، احساس می‌کنند که دشمن در حال کمین گرفتن برای تهاجم و دشمنی است. امسال حضور مردم از همیشه گرم‌تر خواهد بود و همه به توفیق الهی می‌آیند.

در بحث عدالت و عدالت اجتماعی و برداشتن فاصله‌ی بین قشرهای مختلف مردم کم‌کاری و عقب‌ماندگی داریم. کاری که باید در این زمینه انجام بگیرد، آن‌چنان که شایسته و بایسته و لازم بوده انجام نگرفته و باید به‌جد دنبال آن باشیم و بدانید که به توفیق الهی دنبال آن هستیم و از آن صرفه‌نظر نخواهیم کرد. البته راهش، مبارزه با ظلم و فساد است.

عدالت معنای وسیع و گسترده‌ای دارد، هم در سطح جامعه است هم در سطح بین‌الملل؛ هم بُعد سیاسی دارد و هم اقتصادی. در همه‌ی اینها یک ارزش مطلق هم هست؛ یعنی ارزش‌های دیگر نسبی هستند و عدالت مطلق است.

عدالت لازم است؛ باید با فساد مبارزه بشود، با ظلم مبارزه بشود، البته خیلی سخت است. فساد مثل اژدهای هفت‌سر افسانه‌هاست، یک سرش را که می‌زنی با شش سر دیگر حرکت می‌کند، از بین بردنش آسان نیست. برخورد با آن کسانی که منتفع از فساد هستند کار بسیار سختی است ولی از آن کارهایی است که حتماً باید انجام بگیرد.همه‌ی مدت حکومت امیرالمؤمنین علیه‌السلام تقریباً به این مقوله‌ی مهم گذشت و البته تمام هم نشد. برخورد با کارگزاران حکومتی‌ای که  در آنها ظلم و فسادی هست، باید جدی و شدت عمل با آنها بیشتر باشد.

یکی از بزرگ‌ترین امتیازات جمهوری اسلامی، مردمی بودن این انقلاب است.

انقلاب اسلامی دینی بود، نظامی هم که به وجود آمدی دینی و مردمی بود لذا شما میبیند بچه‌ها و عزیزان مردم به جبهه رفتند و جنگیدند وکشته شدند اما شکایتی نکردند چون در راه خدا و برای امام حسین بود.

این انقلاب، انقلاب مردمی است و در همه‌ی برنامه‌ها بایستی مردم در درجه‌ی اول قرار بگیرند.
اسم مردم مکرر آورده می‌شود، خوب هم هست که مسئولان در صحبت‌ها به نام مردم تکیه کنند منتها مردم را بشناسند.

مردم همان کسانی هستند که حماسه‌ی ۲۲بهمن را به وجود می‌آورند. اگر می‌خواهید حرف مردم را بفهمید گوش کنید ببینید اینها چه می‌گویند.
مردم آن کسانی هستند که بعد از آنکه تعدادی اغتشاشگر وارد میدان می‌شوند، اگر هم اعتراضی داشتند به مجرد اینکه شعار اغتشاشگران را دیدند خود را کنار می‌کشند و بعد، روز ۹دی به میدان می‌آیند و شعار خودشان را می‌دهند.

مسئولان مردم را بشناسند و برای مردم کار کنند؛ این برای مردم بودن با برای خدا بودن هیچ منافاتی ندارد. خدا گفته است که باید برای مردم کار کنیم و خادم مردم باشیم.

حرف مردم شکایت از فساد و تبعیض است. مردم خیلی از مشکلات را تحمل می‌کنند اما فساد را نمی‌پسندند و از تبعیض شکایت دارند.
این شکایت را مسئولین قوای مجریه و قضائیه و مقننه به‌طور جد دنبال کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.