یک نامه/ برسد به دست …

نامه سرگشاده به استاد پرویز پرستوی عزیزم سلام استاد من سلام مرد روزهای سخت سلام مرد روزهای خوب و مهرورزی سلام مرد و استادچهارفصل من سلام بر مرد هزارنقش هنر هفتم سلام حاج کاظمی که نماد دلاوری های جنگ است سلام رضامارمولکی که نماد اعتدال و انصاف است سلام محمود زیرتیغ که نماد وجدان بیدار […]

نامه سرگشاده به استاد پرویز پرستوی عزیزم
سلام استاد من
سلام مرد روزهای سخت
سلام مرد روزهای خوب و مهرورزی
سلام مرد و استادچهارفصل من
سلام بر مرد هزارنقش هنر هفتم
سلام حاج کاظمی که نماد دلاوری های جنگ است
سلام رضامارمولکی که نماد اعتدال و انصاف است
سلام محمود زیرتیغ که نماد وجدان بیدار است
سلام صادق مشکینی که نماد عشق به خانواده و ترس از همه جنگهااست
سلام جواد کولی که نماد مردهای لمپنی بامرام بودند
سلام خسرو پذیرش
سلام سروان قربانی
سلام ناصر ترانزیت
سلام سلام ها….
سلام هنرمند محبوب من.

با احترام به عرصه هنر و به عرصه سیاست!
استاد عزیز و ارجمندم(پرویز پرستویی) امروز خبری را از جناب دکتر قانعی راد استاد مسلم حوزه جامعه شناسی و ریس انجمن جامعه شناسی ایران خواندم که البته به صورت نقل و قول در کانال ها و گروه های تلگرام دست به دست می شد. آن استاد ارجمند، جناب قانعی راد، به شرکت در حوزه انتخابات شورای شهر اشاره کرده بودند: «که البته شایان ذکر است {ورزشکاران را نیز در کنار هنرمندان قید کرده بودند} که در سیاست نباید هنرمندان وارد بشوند که این یک موضوع خطرناک است؛ باید کسانی وارد عرصه سیاست بشوند که عضو حزبی باشند و فعالیت سیاسی داشته باشند و توانایی انجام مسایل سیاسی را در جامعه داشته باشند.»
آری بنده هم با ایشان صد در صد موافقم؛ ولی چرا من این را برای شما (پرویز پرستویی)می نویسم؟ چون شخص شما اولین هنرمند محبوب من در عرصه هنر هستید. با احترام بر همه بزرگان سینما که همگی عزیزان ما هستند ولی شما را بیشتر از همه دوست  میدارم.
می خواهم برای جناب دکتر قانعی راد گرامیم بنویسم که استاد ای کاش سیاستمداران و مردان سیاست هم وارد عرصه هنر و ورزش نشوند چون ورود آنها به عرصه هنر خطرناکتر هست. میدانید وقتی مردان سیاست وارد این عرصه می شوند دیگر آن نگاه و مفهوم “هنر برای هنر” و نظریات متفاوت هنر درشاکله و مرکز سیاست یعنی “قدرت”گم می شود. جبهه گیری ها صورت می گیرد مخاطبان و مردم به فراموشی سپرده می شوند.  مشکلات مردم، مسایل اجتماعی، مسائل فرهنگی که باید در سینما و عرصه هنر بازنمایی بشود به فراموشی سپرده می شود و به جای آن باز تولید قدرت شکل می گیرد.حتی مردان سیاست از نشانه شناسی که جز معیارها و استانداردهای یک فیلم زیبا هست را برای رسیدن به مقاصد خود استفاده می کنند و آنجاست که آن جمله معروف در رشته علوم سیاسی “هدف وسیله را توجیه می کند” کاملا مصداقش را می توان لمس کرد.
استاد پرستویی عزیزم دنیای ما دنیای عجیب و غریبی است. من امروز در حین گفتگو با یک دوست شاعر در فضای مجازی به این نتیجه رسیدم: کلا زندگی ما طنز زیبایی دارد که ما همگی از یک سرشت هستیم ولی نمیدانم چرا در ذهن ما “هنر همیشه بر حق بودن” تداعی کرده و هر روز انسجام بیشتری می گیرد.
با احترام و مهر خالصانه بر هر دو استاد عزیز و والا ؛ پرویزخان پرستوی و جناب دکتر قانعی راد.
امضاء: خویش حقیقی
محسن نوزعیم
دانش آموخته ارشد علوم سیاسی
من بشدت به حوزه علوم انسانی و هنر علاقه مندم!
ساعت۱۹:۲۳
۹/بهار/

۹۶

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.