اینترنت ماهوارهای رایگان به افغانستان و عراق میرسد
در همین زمینه هشدار سازمان زمینشناسی درباره فرونشست زمین در ایران ۱۰ مهر ۱۴۰۰ تنش آبی در ۳۰۰ شهر کشور/ وضعیت بحرانی در تابستان ۱۴۰۰ ۷ تیر ۱۴۰۰ این اینترنت توسط فعالیتهای تجاری پشتیبانی میشود و برای همه افراد و کسب و کارها در دسترس خواهد بود. یک شرکت فعال در حوزه اینترنت قصد دارد […]
یک شرکت فعال در حوزه اینترنت قصد دارد در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۸، نخستین اینترنت رایگان و پرسرعت ماهوارهای خود را در اختیار مردم افغانستان، عراق و بخش بزرگی از کشورهای آفریقایی قرار دهد.
به گزارش عصرایران به نقل از یورونیوز، شرکت کوئیکا با اعلام این خبر اعلام کرد که هدف نخست این شرکت تامین اینترنت پرسرعت ماهوارهای برای کشورهای در حال توسعه است.
مقابله با نابرابریهای اقتصادی و اجتماعی و فراهم آوردن اینترنت برای مناطقی که دسترسی محدودی به زیرساختهای اینترنتی دارند از دیگر اهداف این شرکت برای فراهم کردن اینترنت ماهوارهای برای مناطق مورد نظر آنهاست.
شرکت کوئیکا متعلق به اپراتور ماهواره ای تالیا است.
“آلن افراسیاب” بنیانگذار و رئیس شرکت کوئیکا و مدیرعامل تالیا میگوید: «معتقدیم جوامعی که توازن و تعادل ندارند از رشد اقتصادی و تکنولوژی عقب میمانند. کوئیکا قصد دارد که روی این شکاف دیجیتالی و اقتصادی پلی ایجاد کند.»
او سپس آماری از کسانی که دسترسی به اینترنت ندارند ارائه میکند: «۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون نفر (۵۳ درصد از جمعیت جهان) هنوز دسترسی به اینترنت ندارند. اکثر این افراد، در مناطق روستایی زندگی میکند و معمولا فقیرند.»
افراسیاب، نابرابری بین درآمد و تحصیلات، همچنین فقدان زیرساختها، محتوای آنلاین مناسب و خدمات مرتبط با آن و البته هزینه بالای دسترسی و استفاده اینترنت را از جمله دلایل اصلی استفاده نکردن ۵۳ درصد از جمعیت جهان از اینترنت عنوان کرد.
طبق نوشته سایت کوئیکا، این اینترنت توسط فعالیتهای تجاری پشتیبانی میشود و برای همه افراد و کسب و کارها در دسترس خواهد بود. اما به نظر میرسد برای دسترسی به این اینترنت سخت افزارهایی هم نیاز است که کاربر باید هزینه آن را پرداخت کند.
دیتای اینترنتی این ماهواره روی Ka-band تعریف شده است.
گوگل در حال حاضر بالنهای ارائه دهنده اینترنت را در برخی کشورها مانند پورتوریکو به طور آزمایشی و محدود راهاندازی کرده است. پیش از این فیسبوک هم از راهاندازی اینترنت ماهوارهای خبر داده بود اما اطلاعات جدیدی از طرح فیسبوک در دسترس نیست.
کشورهایی که تحت پوشش قرار میگیرند عبارتند از: افغانستان، بنین، بروندی، جمهوری دمکراتیک کنگو، لیبی، مالاوی، نامیبیا، عراق، جمهوری کنگو، سنگال، سوازیلند، توگو، زامبیا، آنگولا، بوتسوانا، کامرون، غنا، لسوتو، موزامبیک، نیجریه، ساحل عاج، روآندا، آفریقای جنوبی، تانزانیا، تونس و زیمباوه.