Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1164

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1165

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1166

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/rasanashr_ir_usr/data/www/rasanashr.ir/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1177

وکیل مرتضوی: نامه آیت‌الله شاهرودی برای تخیف مجازات موکلم صحت ندارد/ مرتضوی در زندان است

در همین زمینه نماینده جامعه کارگری : وعده غذایی کارگران به ۱.۵ وعده در روز رسیده /… ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ رتبه‌ جدید پاسپورت‌ های جهان اعلام شد ۴ مرداد ۱۴۰۳ از آمدن و یا نیامدن مرخصی اطلاعی ندارم اما در حال حاضر در آقای مرتضوی در زندان است و دوران مجازات خود را سپری می‌کند. […]

از آمدن و یا نیامدن مرخصی اطلاعی ندارم اما در حال حاضر در آقای مرتضوی در زندان است و دوران مجازات خود را سپری می‌کند.

ایوبی درباره نامه‌ای که گفته می‌شود از سوی رئیس تشخیص مصلحت نظام برای کاهش مجازات سعید مرتضوی نوشته شده است، گفت: اخیرا خبری در این خصوص از سوی یکی از رسانه‌های معاند که در گذشته هم شایعاتی پیرامون آقای مرتضوی منتشر کرده است، پخش شد.

ایلنا نوشت: وکیل سعید مرتضوی در خصوص نامه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برای کاهش مجازات دادستان سابق تهران گفت: نامه آیت الله شاهرودی برای عفو و یا تخفیف آقای مرتضوی صحت ندارد.

سعید ایوبی درباره نامه‌ای که گفته می‌شود از سوی رئیس تشخیص مصلحت نظام برای کاهش مجازات سعید مرتضوی نوشته شده است، گفت: اخیرا خبری در این خصوص از سوی یکی از رسانه‌های معاند که در گذشته هم شایعاتی پیرامون آقای مرتضوی منتشر کرده است، پخش شد.

وکیل مرتضوی ادامه داد: این رسانه هر روز یک خبر کذب منتشر می‌کند تا افکار عمومی را مخدوش کند و مردم از قوه قضائیه سلب اعتماد کنند؛ دیروز هم خبری منتشر کردند مبنی بر تقاضای عفو و یا تخفیف آقای مرتضوی از طرف آقای شاهرودی ، بنده از طرف آقای مرتضوی این موضوع را تکذیب می‌کنم و دروغ محض است.

وی در خصوص مرخصی موکل خود در شب‌های قدر گفت: از آمدن و یا نیامدن مرخصی اطلاعی ندارم اما در حال حاضر در آقای مرتضوی در زندان است و دوران مجازات خود را سپری می‌کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.