اثراتی که کرونا بر چشم دارد
رحیم عبدالوند اظهار کرد: قرمزی، تورم و خارش از علایم عفونت چشم است و اگر فرد علاوهبر التهاب ملتحمه، تب، سرفه یا تنگی نفس نیز داشت باید به پزشک مراجعه کند.
وی ادامه داد: اگر فردی مبتلا به عفونت چشم در اثر کرونا شد، در صورت لمس کردن چشمان خود ممکن است دیگران را نیز آلوده کرده و بدون شستن یا ضدعفونی کردن دستان خود، افراد یا سطوح را لمس کند، لذا باید از دست زدن به صورت، بهخصوص غشاهای مخاطی در دهان، بینی و چشم خودداری شود.
این چشم پزشک ادامه داد: اگر برخی افراد از لنزهای چشمی استفاده میکنند، از این به بعد از عینک استفاده کنند.
وی افزود: این کار باعث میشود که چشمها از تماس دست در امان باشد و احتمال لمس چشم توسط دست کمتر شود وهمچنین عینک به محافظت از چشمها در برابر قطرات تنفسی نیز کمک میکند.
عبدالوند با بیان اینکه ویروس کرونا میتواند باعث درد، قرمزی و ضعیف شدن چشم شود، گفت: زمانیکه چشم به این ویروس آلوده شده باشد دچار آبریزش، قرمزی و التهابات میشود.
این متخصص چشم پزشکی تصریح کرد: چشمان خود را نمالید و قطرههای مرطوبکننده چشم ممکن است به رفع خارش کمک کنند، قبل و بعد از ریختن قطره در چشم، دستهای خود را به مدت ۲۰ ثانیه بشویید و اگر نیاز است که چشمان خود را لمس کنید، به جای استفاده از انگشتان از دستمال استفاده کنید.