ساعت اجرای طرح ترافیک همچنان از ۸:۳۰ تا ۱۶ است

تیم تحریریه رسا نشر
۱ آذر ۱۳۹۹

 

ساعت اجرای طرح ترافیک همچنان از ۸:۳۰ تا ۱۶ است|خبر فوریمدیر واحد فرماندهی طرح‌ها و محدوده‌های ترافیکی شهرداری تهران گفت: تغییر جدیدی در ساعت اجرای طرح ترافیک ایجاد نشده است.

عمار سعیدیان فر با اشاره به محدودیت‌های جدیدی که از امروز در راستای کنترل شیوع کرونا آغاز شده است گفت: این موضوع سبب تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک نشده است. ضمن اینکه پیش از این به خاطر شرایط ناشی از کرونا ساعت آغاز اجرای طرح ترافیک از ۶:۳۰ صبح به ۸:۳۰ و ساعت پایان آن هم از ۱۹ به ۱۶ تغییر یافته است.

وی افزود: لذا با وجود محدودیت‌های جدید برای مقابله با کرونا، طرح ترافیک همچنان از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶ اجرا می‌شود.

بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا از امروز همه اصناف به غیر از فروشندگان کالا‌های اساسی و مشاغل خدماتی، درمانی و حیاتی به مدت دو هفته تعطیل هستند.

نظرات (0)

در حال بارگذاری نظرات...