رییس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور: موافق وامهای استارتاپی نیستیم
«ناصر علی سعادت» رییس کنونی سازمان نظام صنفی رایانهای کشور که روزهای پایانی ریاستش روی کرسی این سازمان را میگذراند، در آخرین نشست خبری خود ضمن ارائه گزارشی از کارنامه سه ساله خود، موضوعات مختلفی را پیرامون وضعیت ICT کشور مطرح نمود. وی در بین صحبتهای خود وامهای استارتاپی را ناکارآمد توصیف کرد و معرفی […]
«ناصر علی سعادت» رییس کنونی سازمان نظام صنفی رایانهای کشور که روزهای پایانی ریاستش روی کرسی این سازمان را میگذراند، در آخرین نشست خبری خود ضمن ارائه گزارشی از کارنامه سه ساله خود، موضوعات مختلفی را پیرامون وضعیت ICT کشور مطرح نمود. وی در بین صحبتهای خود وامهای استارتاپی را ناکارآمد توصیف کرد و معرفی و جذب سرمایهگذار برای آنها را روشی به مراتب بهتر و کاربردیتر عنوان کرد.
سعادت انتخابات جدید این سازمان را بابرنامهریزی دقیقتر و روندی سریعتر توصیف کرد و آن را نسبت به انتخابات دورههای پیشین بهتر دانست چرا که روند اجرایی شدن آن در عرض یکی دو ماه صورت گرفته درصورتیکه دورههای پیش شاهد طولانی شدن این روند و رسیدن آن به بیش از یک سال هم بودهایم. وی در ادامه التزام به قانون را در هر شرایطی از جمله معیارهای سازمان نظام صنفی در دوران ریاستش ذکر کرد و ادامه داد:
«تنها راهی که میتواند به بخش ICT توسعه ببخشد، التزام به قانون و انجام دقیق آییننامههاست. شفافسازی فعالیت سازمان نیز در این چند سال از جمله مواردی بوده که سعی شده تا تمام و کمال رعایت شود تا مسالهای از مردم و اهالی رسانه پنهان نماند.»
رییس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور درباره برگزاری سه ساله متوالی نمایشگاه الکامپ توسط این سازمان نیز نکاتی را مطرح کرد و از نوآوریهایی در طول برگزاری این نمایشگاه همچون موضوع «الکامپ استارز» گفت. وی درباره ادغام شدن دو نمایشگاه الکامپ و تلکام با یکدیگر توضیحاتی را ارائه داد:
«ما هیچ وقت نگفتیم که این مساله باید اتفاق بیفتد و یا قول صد در صدی عملی شدن آن را داده باشیم، سازمان صرفا قول همکاری در رخ دادن این ادغام داده آن هم در صورتی که همگی موافق این اتفاق باشند. اینطور نیست که اگر صاحبان صنایع موافق این ادغام نباشند، ما به زور این ادغام را وارد فاز عملیاتی کنیم. ضمن اینکه تمام وسعت نمایشگاه با تلاشهای ما تحت پوشش الکامپ قرار گرفته و ادغام آن با نمایشگاه بزرگ دیگری چون تلکام باید سنجیدهتر صورت بگیرد.»
وی از احداث و بهجریان انداختن صندوقهای حمایتی و وامهای اعطا شده توسط سازمان در طول این سه سال اظهاراتی را بیان کرد و آنها را مانند فعالیتهای دیگر سازمان، شفاف عنوان کرد. او خبر از احداث صندوقی مشترک توسط این مجموعه و دانشگاه صنعتی شریف در چند روز آینده داد و گفت:
«بهطور کلی با وامهای شرکتهای نوپا چندان موافق نیستیم چرا که این وامها میتواند بیشتر دردسرساز باشد تا کار راه انداز. از همین رو در نمایشگاههای برگزار شده همچون الکامپ نیز سعی کردیم برای صاحبان کسبوکارهای نوپا کلاسهایی برگزار کنیم و روش مذاکره با سرمایهگذار را بدانها بیاموزیم و البته خودمان در معرفی و آشنایی سرمایهگذاران با این افراد تلاشهایی را انجام دادیم.»
سعادت به موضعگیری منفی چند وقت پیش خود نسبت به اتحادیه کسبوکارهای اینترنتی تاکید کرد و برخی اقدامات این انجمن را موازیکاری و تداخل در امورات سازمان دانست. وی از پیگیری قانونی این سازمان درباره این اتحادیه خبر داد و گفت:
«در تلاش هستیم تا این مساله با یک تعامل قانونی حل شود، ضمن اینکه سازمان هرگز به دنبال تعطیل کردن تشکل های دیگر نبوده است. پیگیریها و برخورد سازمان برای احقاق حقوق صنف، تنها زمانی صورت می گیرد که فعالیت تشکل های موازی برای اعضای صنف دردسر فراهم کند در غیر اینصورت اگر کار آنها برای بازگشایی گرهای از بخش اقتصاد خصوصی باشد، با آن مشکلی نخواهیم داشت.»
ناصرعلی سعادت روزهای پایانی خود را در این سازمان میگذراند و بنا به اظهارات خودش قرار است در انتخاباتی که آخر همین هفته یعنی پنجشنبه ۱۲ اسفند برگزار میشود، سه نفر برنده انتخابات به ریاست جمهوری معرفی شوند تا در دوره پنجم مدیریت سازمان را بر عهده داشته باشند.