دنیا در برابر کرونا/ از لغو بازی‌ فوتبال تا شستن دست‌ها/ بیش از ۳۰۰ کشته و ۱۴ هزار مبتلا

مقامات ژاپن در اعلامی همگانی از شهروندان خود خواستند تا دست‌های خود را بشورند و ماسک بزنند.

اولین مرگ خارج از چین به ثبت رسید تا نگرانی‌ها در مورد کرونا را بیشتر کند.
یک مرد چینی ۴۴ ساله از اهالی ووهان چین در روز گذشته در فیلیپین به دلیل ابتلا به کرونا درگذشت.
بسیاری از خبرگزاری‌های جهان در روز گذشته از مرگ بیش از ۳۰۰ نفر مبتلایان کرونا و ابتلای بیش از ۱۴ هزار نفر به این ویروس خبر دادند.
اولین فرد مبتلا به کرونا در خارج چین درگذشت/ عکس: خبرگزاری فرانسه
هند نیز از شناسایی دومین مورد مبتلا به کرونا در ایالت “کرالا” در جنوب هند خبر داد. دولت هند اعلام کرده این فرد مبتلا دارای سابقه سفر به چین است.
فرماندهی ارتش آمریکا در پایگاه نظامی کره جنوبی نیز اعلام کرد: نیروهایی با سابقه سفر به چین را  برای ۱۴ روز در فضایی ایزوله و قرنطینه نگه می‌دارد تا مانع انتشار بیشتر این ویروس شود.
نیوزیلند نیز در اقدامی مشابه ورود تمامی مسافران و خارجیان از سرزمین اصلی چین را ممنوع می‌کند.
ژاپن نیز که از مدت‌ها پیش خود را برای میزبانی المپیک ۲۰۲۰ آماده می‌کند نگران افزایش شیوع این بیماری و تاثیر آن روی المپیک هستند.  مقامات ژاپن در اعلامی همگانی از شهروندان خود خواستند تا دست‌های خود را بشورند و ماسک بزنند.
کره جنوبی نیز در حالی که بسیاری از هواپیماها و اماکن گردشگری را ضد عفونی می‌کند، ورود مسافران از ووهان و دیگر نقاط استان هوبی را ممنوع کرد.
بسیاری از سفرهای جهان به چین  لغو شده و رفت و آمد دمسافران از چین به دیگر کشورها با محدودیت مواجه شده است/ عکس: خبرگزاری فرانسه
تلویزیون عربستان سعودی نیز خواستار استرداد ۱۰ دانشجوی خود در ووهان چین شده است.
بانک مرکزی چین نیز در روز یکشنبه حدود ۱۷۳ میلیارد دلار (۱.۲ تریلیون یوان) را  به مقابله با ویروس کرونا اختصاص می‌دهد.
به دنبال شیوع ویروس مرگبار کرونا استرالیا نیز اعلام کرد که هیچ فرد و گروهی امکان سفر از سرزمین اصلی چین به کشورش را ندارد. در این راستا فدراسیون فوتبال استرالیا به کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) اعلام کرد که اجازه ورود تیم‌های فوتبال باشگاهی را به چین نخواهد داد.
با افزایش نگرانی‌ها نسبت به شیوع سریع ویروس کرونا در چین شرکت اپل روز شنبه ۱۲ بهمن اعلام کرد که تمام فروشگاه‌ها، دفاتر، و شرکت‌های وابسته‌اش در سرزمین اصلی چین را تا ۹ فوریه (۲۰ بهمن) تعطیل می‌کند.
هواپیمای ارتش آلمان که نیمه شب روز شنبه اول فوریه در فرودگاه ووهان بر زمین نشسته بود، برای کمک به این مشکل محموله‌های زیادی از مواد بهداشتی، شوینده و دارو را به این کشور برد.
آلمان همچنین خواهان بازگشت ۱۲۰ شهروند آلمانی خود از شهر ووهان شد. آنها پس از بازگشت به آلمان ۱۴ روز را در قرنطینه خواهند گذراند.
ویتنام پروازهای خود را به چین به حال تعلیق درآورده است.
دولت بریتانیا به همه دانشجویان چینی خود هشدار داد که ممکن است در زمان بازگشت به بریتانیا پس از جشن‌های سال نو چین، در قرنطینه نگه داشته شوند. این دانشگاه به دانشجویان چینی خود توصیه کرد که بهتر است در حال حاضر به چین سفر نکنند.
یکی از وزرای سودان نیز از دو مورد مشکوک به کرونا در این کشور خبر داد و از اقدامات ویژه برای مقابله با این ویروس گفت.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.