انتقاد از صادق زیباکلام: مراسم تشییع همسر دکترشریعتی را با نهادهای انتصابی چه کار؟!
در همین زمینه نامه ایران به شورای امنیت: در استفاده از حق دفاع مشروع خود برای پاسخ… ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ پیش بینی نتیجه مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری در ایسپا ۱۴ تیر ۱۴۰۳ روزنامه جوان نوشت:صادق زیباکلام طی یک توئیت اعتراض کرده که چرا مراسم تشییع پیکر همسر دکتر علی شریعتی در حسینیه ارشاد برگزار […]
روزنامه جوان نوشت:صادق زیباکلام طی یک توئیت اعتراض کرده که چرا مراسم تشییع پیکر همسر دکتر علی شریعتی در حسینیه ارشاد برگزار نشده و درهای حسینیه را باز نکردهاند و تشییعکنندگان مجبور شدهاند در خیابان مراسم نماز را بجای بیاورند.
اول آنکه تصمیم هیئت امنای یک حسینیه چه ربطی به بخش انتصابی حاکمیت دارد؟ آیا صادق زیباکلام دلیلی برای زدن این حرف دارد؟ سندی دارد که نشان دهد ادعایش درست است؟ این مدل ادعا کردنهای کف خیابانی در شأن یک استاد علوم سیاسی دانشگاه است؟
دوم آنکه اگر قرار بود حاکمیت مانع از برگزاری تشییع افراد خاص در حسینیه ارشاد شود، پس چطور تشییع ابراهیم یزدی، دبیر کل نهضت آزادی، محمد بسته نگار، سخنگوی شورای فعالان ملی و مذهبی و داماد آیتالله طالقانی و نیز علی اکبر معینفر از اعضای نهضت آزادی در این حسینیه برگزار شد و حاکمیت هم مشکلی نداشت؟! همسر دکتر شریعتی که نه اپوزیسیون بود و نه مخالف جمهوری اسلامی. حاکمیت چه انگیزهای برای مانع تراشی بر سر راه برگزاری مراسم تشییع او در حسینیه ارشاد دارد؟!
سوم آنکه نهادهای انتصابی از جمله شورای نگهبان یا رئیس قوه قضائیه یا نیروهای مسلح چه ربطی به مدیریت یک حسینیه و برگزاری مراسم در آن دارند؟!
در پایان خوب است صادق زیباکلام سخنان فرماندار تهران به عنوان نماینده نهاد انتخابی با ۲۴ میلیون رأی را بخواند: «مجوز تشییع پیکر پوران شریعت رضوی همسر دکتر شریعتی از حسینیه ارشاد صادر شده بود و نیروی انتظامی نیز همکاری لازم را در این زمینه داشته است. برگزاری مراسم در حسینیه، بازشدن درها و سایر امور نیازمند هماهنگی با هیئت امنای آن بود که باید از طرف متولیان مراسم یا خانواده متوفی انجام میشد، اما ظاهراً این اقدامات انجام نشده است.»