افزایش وابستگی به موادمخدر در همه‌گیری کرونا

 

افزایش وابستگی به موادمخدر در همه‌گیری کرونا|خبر فوریرئیس بخش پیشگیری درمان و بازتوانی دفتر مقابله با موادمخدر سازمان ملل متحد گفت: به دلیل همه‌گیری کرونا، وابستگی به موادمخدر در دنیا افزایش یافته است.

ویبنار منطقه‌ای مهارت‌های والدین در دوران همه‌گیری کووید ۱۹ به صورت مشترک توسط برنامه منطقه‌ای دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد برای افغانستان و کشورهای همسایه؛ و برای آسیای میانه (ROCA) و برنامه جهانی این دفتر در بخش پیشگیری، درمان و بازتوانی (PTRS) برگزار شد.

جیووانا کمپلو رئیس بخش پیشگیری درمان و بازتوانی دفتر مقابله با موادمخدر سازمان ملل متحد اظهار داشت: خانواده از ستون مهم در هر جامعه‌ای به‌شمار می‌رود، لذا شناخت عوامل محافظت‌کننده از مصرف، سوء مصرف و وابستگی به مواد و عوامل خطرساز در گرایش به اعتیاد از سوی والدین بسیار جدی است تا از اعتیاد فرزندانشان پیشگیری شود.

وی بیان کرد: والدین می‌توانند با کسب مهارت‌های فرزندپروری، مهارت‌های نظارت بر فرزندان، ایجاد رابطه عمیق و غنی، افزایش حمایت از فرزندان و بهبود کیفیت زندگی فرزندان و محیط خانوادگی به پیشگیری از اعتیاد کمک کنند.

رئیس بخش پیشگیری درمان و بازتوانی دفتر مقابله با موادمخدر سازمان ملل متحد گفت: به دلیل همه‌گیری کرونا، وابستگی به موادمخدر در دنیا افزایش یافته است، لذا باید فعالیت‌های جمعی در کشورها برای تقویت برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد انجام شود، این مهم برای رشد سلامت عمومی و تحقق جامعه سالم سودمند است.

جرمی میلسام، نماینده و هماهنگ‌کننده ارشد دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNODC) در این ویبنار گفت: یکی از اهداف مهم جوامع در رسیدن به توسعه پایدار، تقویت برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد و درمان سوء مصرف مواد است که به همین مناسبت، دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل، این ویبنار منطقه‌ای را برگزار کرد.

وی افزود: نقش خانواده در توسعه پایدار بسیار مهم و غیرقابل انکار است و از آنجا که اعتیاد می‌تواند مانعی برای توسعه پایدار جامعه باشد، لذا آگاهی و شناخت والدین از موضوع اعتیاد و روش‌های پیشگیری از آن ضرورت دارد.

نماینده و هماهنگ‌کننده ارشد دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد بیان کرد: در همه کشورهای جهان، خانواده یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین عوامل در پیشگیری از اعتیاد محسوب می‌شود و رابطه امن و سالم میان والدین و فرزندان می‌تواند نقش محافظت‌کننده‌ای از اعتیاد را برای فرزندان داشته باشد.

میلسام بر مشارکت اعضای حاضر در این ویبنار برای اشتراک تجربیات تأکید کرد و گفت: تقویت نهاد خانواده در پیشگیری از بروز آسیب‌ها به‌ویژه در این دوران همه‌گیری کووید ۱۹ بسیار حائز اهمیت است که باید به آن توجه جدی شود.

همچنین ارزش مهارت‌های خانوادگی و والدین در زمینه اهداف متعدد توسعه پایدار، بررسی اجمالی برنامه‌های مهارت خانوادگی مبتنی بر شواهد از جمله خانواده متحد، خانواده قدرتمند و ابتدا گوش فرادادن، مهارت والدین در سطح جهانی با تمرکز بر مناطق مدنظر، فرزندپروری و پیچیدگی‌های کووید ۱۹: چالش‌های نوین بر سر راه خانواده‌ها و عملیات، آسیب‌پذیری‌های نو و ابزارهای جدید پیشرفته از جمله موضوعات مورد بحث در این ویبنار بود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.