چند روش افزایش ایمنی گوشی‌های اندرویدی

 

چند روش افزایش ایمنی گوشی‌های اندرویدی|خبر فوریبرای پاک­سازی گوشی خودتان وقت بگذارید. اگر از یک برنامه کاربردی استفاده نمی‌کنید، اجازه ندهید که روی گوشی باقی بماند. ممکن است همین برنامه روزی تبدیل به یک حفره امنیتی شود.
۱. یک رمز عبور به صورت پین، الگو یا ویژگی‌های بیومتریک داشته باشید.
این مسأله اولین راهکار امنیتی است که باید در دستگاه اندرویدی­تان اعمال کنید. همیشه مطمئن شوید که گوشی شما برای افرادی که مثلاً می‌توانند روی آن جاسوس افزار نصب کرده و فعالیت‌های شما را تحت نظارت بگیرند، قابل دسترس نیست.
۲. زمان خاموش شدن صفحه در صورت غیرفعال بودن آن را به بیش از ۱۵ تا ۳۰ ثانیه تنظیم نکنید
با این کار مطمئن می‌شوید که اگر دستگاه را جایی بدون توجه و نظارت رها کردید، هر فرد خرابکاری زمان محدودی برای دسترسی به آن خواهد داشت.
۳. دستگاه اندروید را روت نکنید
Rooting برای اندروید معادل با همان jailbreaking برای iOS یا گوشی‌های اپل است. یعنی این که می‌توانید سیستم عامل را آنلاک کنید تا آن را سفارشی­‌سازی کرده، برنامه‌­های کاربردی غیررسمی را بر روی آن نصب کرده، خودتان به‌­روزرسانی‌­های سیستم عامل را اعمال کنید و غیره. به خاطر داشته باشید که چنین کاری، خطرات امنیتی جدی زیادی با خود به همراه دارد. پس این کار را انجام ندهید مگر این که یک فرد کارشناس و خبره باشید.
۴. برنامه­‌های کاربردی را از منابع غیرمعتبر دانلود نکنید
به عبارت دیگر، برنامه­‌های کاربردی را از منابع ناشناسی به غیر از فروشگاه رسمی گوگل­‌پلی دانلود نکنید. اگر این کار را انجام دهید در واقع پروتکل‌های امنیتی پلی­‌استور را دور زده‌اید.
۵. برنامه­‌های کاربردی غیرضروری را حذف کنید
برای پاک­سازی گوشی خودتان وقت بگذارید. اگر از یک برنامه کاربردی استفاده نمی‌کنید، اجازه ندهید که روی گوشی باقی بماند. ممکن است همین برنامه روزی تبدیل به یک حفره امنیتی شود.
۶. مراقب باشید که چه برنامه‌­هایی را دانلود می‌کنید (حتی از فروشگاه رسمی گوگل­‌پلی)
پیش از این بارها مشاهده شده که برنامه­‌های کاربردی مخرب زیادی سازوکارهای محافظت بدافزاری در فروشگاه گوگل­‌پلی را دور زده‌اند. بنابراین نمی‌توانید کاملاً به پلتفرم رسمی این غول فناوری اعتماد کنید. حالا در نظر بگیرید که چه تعداد برنامه کاربردی مخرب در سایر فروشگاه‌های غیرمعتبر مخفی می‌شوند. همیشه مطمئن شوید که برنامه­‌های کاربردی را از منابع قابل اعتماد دانلود می‌کنید. همچنین تعداد دانلودها و نظرات را هم بررسی کنید.
۷. به مجوزهای درخواستی برنامه­‌های کاربردی خوب توجه کنید
به عنوان مثال ممکن است یک برنامه کاربردی از شما درخواست کند که امکان شناسایی مکان، دسترسی به لیست شماره­‌ها، مشاهده عکس­‌ها و غیره را به آن بدهید. همواره مجوزهای دسترسی درخواست شده توسط برنامه­‌های کاربردی را ردیابی کرده و آنها را فعال یا غیرفعال کنید.
۸. نرم افزار و برنامه­‌های کاربردی سیستم خودتان را ارتقا دهید
هر چقدر بر اهمیت این نکته تأکید کنیم باز هم نمی‌توانیم حق مطلب را ادا کنیم. انجام چنین کاری واقعاً ضروری است. این کار را به تعویق نیندازید. وصله کردن نرم افزار و برنامه­‌های کاربردی از اهمیت ویژه‌­ای برخوردار است.
۹. دستگاه­ خود را رمزنگاری کنید
یکی از راه‌های آسان و مسلم برای محافظت از داده‌های خودتان در برابر دیگران، استفاده از رمزنگاری است. برای انجام این کار، قسمت Settings را روی دستگاه اندروید باز کنید. بعد از آن در قسمت Security گزینه‌های رمزنگاری دستگاه را مشاهده خواهید کرد. ممکن است این فرایند رمزنگاری یک ساعت یا بیشتر زمان ببرد. به خاطر داشته باشید که این کار باعث تخلیه سریع‌تر شارژ باتری می‌شود. بنابراین آن را در حالتی انجام دهید که باتری کاملاً شارژ است و یا شارژر را به برق وصل کنید.
۱۰. از دستگاه پشتیبان­‌گیری کنید
همیشه یک کپی از فایل‌هایتان داشته باشید تا در صورت از دست دادن نسخه روی گوشی بتوانید از آن استفاده کنید. فایل‌ها را می­‌توانید به صورت دستی به رایانه انتقال دهید (به هارد دیسک یا یک درایو اکسترنال) یا آنها را روی یک فضای ابری ذخیره کنید. هر چند گزینه دوم ساده‌تر بوده و منجر به صرفه­‌جویی در زمان می‌شود اما انتخاب با خود شما است. برخی گوشی‌های اندروید امکان پشتیبان­‌گیری از داده‌های برنامه­‌های کاربردی، تاریخچه تماس‌ها، لیست تماس­‌ها، عکس‌ها، ویدیوها، تنظیمات و پیام‌های متنی را به صورت مستقیم روی گوگل درایو فراهم کرده‌اند. برای انجام این کار بر روی سایر دستگاه‌ها باید از یک راهکار پشتیبان‌گیری شخص سوم استفاده کنید.
۱۱. همیشه از تازه‌ترین خطرات مطلع باشید
ایمن‌ترین رویکرد در رابطه با امنیت سایبری، آموزش مستمر است. شما باید بتوانید رفتارهای سایبری مخرب را شناسایی کرده و بدانید که چطور باید از خودتان دفاع کنید. اگر در زمینه امنیت سایبری بی­‌تجربه بوده یا به دنبال کسب اطلاعات بیشتر هستید توصیه می‌کنیم که مقاله­‌های آموزشی وب سایت فراست را مطالعه کنید.
۱۲. برای هر دستگاه اندروید از یک راهکار ضدویروس استفاده کنید
به عنوان مثال، Thor Mobile Security تمام تهدیدهای تلفن همراه را قبل از این که شانس آلوده کردن دستگاه را پیدا کنند، حذف می‌کند. این ضدویروس اطمینان می‌دهد که تمام نشانی­ های اینترنتی که باز می‌کنید ایمن هستند (یعنی از باز شدن لینک‌های مربوط به فیشینگ، باج افزار، سرقت اطلاعات لاگین یا سرقت هویت پیشگیری می‌کند) و اگر امن نباشند، بلافاصله مسدود می‌شوند.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.