آقای روحانی! دلار چند؟؟

در اینجا سوال بزرگی پیش می آید که تنها پاسخ دهندش مهمترین شخصیت سیاسی کشور یعنی رئیس جمهور است. آقای روحانی! دلار چند؟؟ قیمت دلار چند باید باشد؟

پایگاه خبری رسا نشر- مهدی سوری: ساعاتی قبل رئیس جمهور در جمع کارآفرینان و فعالان اقتصادی ضمن اعلام حمایت از بخش خصوصی و رقابت بخش دولتی با بخش خصوصی را غلط دانسته و خواستار واگذاری بنگاه های دولتی شده است. حسن روحانی در این اعلا کرد که قیمت ارز سیزده هزار تومان نیست. قیمت ارز حتی هشت هزار تومان هم نیست.

در اینجا سوال بزرگی پیش می آید که تنها پاسخ دهندش مهمترین شخصیت سیاسی کشور یعنی رئیس جمهور است. آقای روحانی! دلار چند؟؟ قیمت دلار چند باید باشد؟ طی یک سال گذشته مهمترین ارز خارجی از سه هزار و پانصد تومان تا نزدیک به بیست هزار تومان خرید و فروش شده است. واقعاً قیمت دلار چقدر است؟ چه اتفاقی افتاده است که دلار به گرانترین قیمت در تاریخ ایران فروخته می شود؟ و به تبع آن از خودرو گرفته تا سوزن افزایش قیمت چند صد درصدی داشته است. شما و وزیر اقتصادتان بفرمایید لار را چند باید بخرند و بفروشند؟ چه کسانی این مصیبت را درست کردند؟ چه کسانی از گرانی دلار سود می برند و به یک ملت ۸۰ میلیون نفری ضرر می رسانند؟
دلار باید ۵۰۰۰ تومان باشد یا ۳۵۰۰ تومان؟ چرا به چه دلیل کنترل بازار به این آسانی از دست مسئولان خارج شده و می شود؟ بعضی وقت ها احساس می کنم برش دلال جماعت از وزیر اقتصاد  و بانک مرکزی در این کشور بالاتر است. چون براحتی و با یک تماس بر قانون و اقتصاد کشور تاثیر می گذارند.یک سال است که مردم در مصیبت اقتصادی گرفتار آمده اند. سفره خانواده ها روز به روز کوچک تر می شود. و هنوز این سوال بزرگ بی جواب است که چگونه اقتصاد کشور به این آسانی دچار تزلزل شد و پای دلال جماعت را در هر چیزی باز کرد؟ دلار که جای خود را دارد. گوشت، قند و شکر ، پوشک و  خیلی از اجناس که زمانی فراوان بودند دچار بیماری دلال بازی شده اند. قیمت هایشان سر به فلک کشید و گاهی نایاب شد..
من کارشناس اقتصادی نیستم. این را هم می دانم که تحریم ها و دشمنی ها قطعاً بر اقتصاد اثر می گذارد. و نیز عده ی زیادی سود جو و مفسد در قامت کارچاق کن و دلال به خیانت و دزدی مشغولند. اما هیچکدام دلیل نمی شود که کنترل از دست حاکمیت خارج شود. اگر خلاء قانونی وجود دارد باید بسرعت رفع شود. اگر کم کاری افراد و نهاد ها در این جریان مشهود است باید برخورد شود. اگر نهادهای فراقانونی در این ماجرا دست دارند باید دستشان کوتاه شود و شفاف و صریح به مردم اطلاع داده شود. نظارت دقیق و مستمر بر عرضه محصولات باید صورت پذیرد و قوه قضائیه باید با تمام قوا در برخورد با عاملان فساد اقتصادی برخورد کنند. اخیراً با اعدام سلطان سکه، محاکمه مختلسین و مفسدین اقتصادی دل ما کمی قرص شده است که با فساد برخورد می شود. اما کافی نیست. و هنوز تاثیر زیادی نداشته است. چرا که هنوز دلال ها و مافیاهای اقتصادی بزرگ فعال هستند و بدون هیچ واهمه ای در بازار خلل ایجاد می کنند. اگر دولت و قوه قضائیه تمام هم و غم خود را صرف شفافیت، نظارت و برخورد با متخلفین کنند قطعا در کمتر از یک سال اوضاع بهبود می یابد. آن موقع است که می توان با خیال راحت برای جلوگیری از اثرات تحریم و دشمنی ها برنامه ریزی کرد. تا وقتی که دشمنان داخلی که متاسفانه خون ایرانی در رگشان جریان دارد، هستند نمی توان از تحریم و دشمن خارجی گلایه کرد.

منبع رسا نشر
از طريق مهدی سوری
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.